Bekijk
meer

Wij creëren hoogwaardige totaalconcepten met passie en precisie.

NOIR, opgericht in 2019 door Remco Houten, is een creatief bureau voor branding en websites gevestigd in Maastricht. Wij zijn er voor bedrijven, individuen en organisaties, van startups tot grotere ondernemingen. Of het nu gaat om een re-branding, of de opstart van iets nieuws. We maken er samen iets moois van. Beloofd.
Philosophy

Complexiteit eenvoudig maken. Less is more. Een ontwerp van NOIR herken je aan eenvoud en minimalisme. We realiseren tijdloze ontwerpen die het verschil maken. Door het overbodige weg te laten focussen we op de essentie. We streven naar langdurige relaties, nauw contact en geloven in de kracht van samenwerken en transparantie.

Met de juiste ingrediënten maken we van je merk een totaalbeleving.

Website

Met oog voor detail creëren we een responsive website dat zich thuisvoelt op allerlei schermformaten. De juiste balans tussen de visuele uitstraling en het gebruikersgemak, daar streven we naar. Een website die inhoudelijk, visueel en qua concept volledig in lijn ligt met jouw verhaal. Optimale beleving en prestaties. De juiste tone-of-voice.

Branding

Herkenbaarheid in uitstraling. Branding gaat verder dan alleen een logo. Het omvat alle visuele uitingen waaraan jouw bedrijf te herkennen is; het logo, de typografie, het kleurenpalet en meer. Een doordachte branding is dé onmisbare basis voor elk bedrijf of merk. Wij helpen je hierbij.

We leveren totaalconcepten op maat, waarbij we zowel branding als websites aanbieden. Samen met de beste partners voor onder andere copywriting, foto- en videografie, signing en social media creëren we een sterk team voor het beste eindresultaat.
De belangrijkste FAQ

Wij zorgen ervoor dat mensen dingen bij je kopen. We ontwikkelen o.a. een professionele huisstijl en website.

Ons werk is altijd maatwerk. Uiteraard kunnen we werken binnen bepaalde budgetten en maken we graag een offerte op maat voor je.

Dat kan! We kijken samen naar de mogelijkheden en bespreken hoe we de branding verder gaan vertalen naar het website ontwerp.

Stabiele en betrouwbare webhosting voorzien wij voor je. Een domeinnaam kunnen we voor je registreren. We doen maandelijks onderhoud aan het CMS en houden de website up-to-date en veilig. Zo heb je één aanspreekpunt voor alles dat met je website te maken heeft.

Het realiseren van een totaalconcept duurt ca. 2 á 3 maanden. Voorafgaande het project wordt een indicatieve planning gemaakt en werken we toe naar deadlines.

E-mailadressen zijn beschikbaar binnen de webhosting. Indien van toepassing richten we Google Workspace voor je in of brengen we je in contact met onze IT-partner.

Selectie van onze klanten

Maurice Rousseau
Le Fernand
Brightech
Erik Bessems Makelaardij
Ambrozijn
Interior Playground
Au Coin
Fervent
Gutshof Rakow
Beks Interieur
Connexus
Stofberg Vandaag
Fysiotherapie HOF
Flashlance
Pharos
Weerts
Ortho Parkstad
In Conversation