Bekijk
meer

Wij creëren hoogwaardige totaalconcepten met passie en precisie.

NOIR, opgericht in 2019 door Remco Houten, is een creatief ontwerpbureau voor branding en websites. Vanuit ons kantoor in Maastricht helpen we bedrijven, individuen en organisaties, van startups tot grotere ondernemingen. Of het nu gaat om een re-branding, of de opstart van iets nieuws. We maken er samen iets moois van. Beloofd.
Philosophy

Complexiteit eenvoudig maken. Less is more. Een ontwerp van NOIR herken je aan minimalisme en eenvoud. Wij realiseren tijdloze ontwerpen die het verschil maken. Door al het overbodige weg te laten, focussen we op de essentie. We geloven in de kracht van samenwerken en transparantie. Daarom investeren we in langdurige relaties, nauw contact en korte lijnen.

Met de juiste ingrediënten maken we van je merk een totaalbeleving.
Website

Met oog voor detail creëren we een responsive website die zich thuis voelt op diverse schermformaten. De juiste balans tussen een mooie visuele uitstraling en optimaal gebruikersgemak, dat is ons streven. Een website die inhoudelijk, visueel én qua concept volledig in lijn ligt met jouw verhaal. Optimale beleving en prestaties. De juiste tone of voice.

Branding

Herkenbaarheid in uitstraling. Branding gaat verder dan alleen een logo. Het omvat alle visuele uitingen waaraan jouw bedrijf te herkennen is; het logo, de typografie, het kleurenpalet en meer. Een doordachte branding is dé onmisbare basis voor elk bedrijf of merk. Wij helpen je hierbij.

Wij leveren totaalconcepten op maat, waarbij we zowel branding als websites aanbieden. Samen met gespecialiseerde partners voor onder andere copywriting, foto- en videografie, signing en social media creëren we een sterk team voor het beste eindresultaat.
De belangrijkste FAQ

We stimuleren verkoop van jouw product en/of dienst door het ontwikkelen van een professionele huisstijl en website.

Onze ontwerpen zijn altijd op maat gemaakt. We kunnen werken binnen bepaalde budgetten en stellen graag een persoonlijke offerte voor je op.

Absoluut! Samen bekijken we de mogelijkheden en bespreken we hoe we je branding verder kunnen vertalen naar het websiteontwerp.

We bieden stabiele en betrouwbare webhosting. Ook kunnen we een domeinnaam voor je registreren. We doen maandelijks onderhoud aan het CMS en houden de website up-to-date en veilig. Zo heb je één aanspreekpunt voor alles dat met je website te maken heeft.

Het realiseren van een totaalconcept duurt doorgaans 2 tot 3 maanden. Voorafgaand aan het project maken we een indicatieve planning en werken we toe naar vastgestelde deadlines.

E-mailadressen zijn beschikbaar binnen de webhosting. Indien gewenst richten we Google Workspace voor je in of brengen we je in contact met onze IT-partner.

Selectie van onze klanten

Maurice Rousseau
Le Fernand
Brightech
Erik Bessems Makelaardij
Ambrozijn
Interior Playground
Au Coin
Fervent
Gutshof Rakow
Beks Interieur
Connexus
Stofberg Vandaag
Fysiotherapie HOF
Flashlance
Pharos
Weerts
Ortho Parkstad
In Conversation

Architecture
Hospitality
Corporate
Real estate
Hospitality
Interior design
Hospitality
Corporate
Real estate
Interior design
Corporate
Health
Health
Photography
Coaching
Corporate
Health
Coaching